0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Untul de shea sau Untul de Karite se extragere prin procedee mecanice din nucile arborelui Mangifolia (Butyrospermum Parkii). Acest arbore este considerat sacru pentru Continentul negru. El creste doar in mediul sau natural in regiunile Africii de Vest si este important pentru ecomonia mediului rural African. Acest un unt este bogat in fitosteroli, polifenoli si acizi grași esențiali. Untul de shea reda elasticitatea pielii, este un puternic regenerator cutanat, protejeaza pielea de factorii de mediu si ofera nutritia necesara. Este recomandat pentru ingrijirea pielii in general dar in special pentru pielea uscata, deteriorata sau iritata. Este considerat unul dintre cele mai pretioase unturi cosmetice.

Product was successfully added to your shopping cart.

Shea

Vezi Produsele selectate

16 Articol(e)