+4 0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

Despre noiPasiunea pentru albinarit si dragostea pentru natura au fost in familia noastra de multe generatii. In satul natal printre dealuri acoperite de paduri, unde aerul era proaspat si curat, albinutele noatre zburau prin flori si adunau mierea care mi-a indulcit copilaria. Imi amintesc si acum cu placere cum bunica imi povestea seara cum se cresc albinele, cum se recolteaza mierea si cum lucrurile bune trebuie facute cu daruire. Mierea, laptisorul de matca, propolisul si polenul au facut parte din viata mea dintotdeauna. Bunica si mama isi pregateau in casa masti cu miere si laptisor de matca, iar eu eram fascinata de aceste elixiruri ale frumusetii.

Anii au trecut si a trebuit sa parasesc acel taram de poveste, dar am pastrat toate invataturile lor si pasiunea pentru produsele apicole pure.


Intamplarea a facut ca si sotul meu sa aiba ca pasiune albinaritul, iar in 1991 compania noastra a luat nastere. De atunci ne-am pus toate cunostiintele, entuziasmul si grija in slujba sanatatii si am creat o gama variata de produse apiterapeutice bazate pe apicole pure de calitate.

In ultimul timp clientele noastre, in cautare de produse naturale, ne intrabau tot mai des de cosmetice cu miere.

Mi-am adus aminte de retetele bunicii si ale mamei, iar conceptul Apiterra a luat nastere - cosmetice naturale pe baza de produse apicole Bio din Transilvania. Apiterra vine de la albina (apis) si pamant (terra), intr-un cuvant taramul albinelor.

Pe parcursul a doi ani am strabatut un drum lung, presarat cu multe provocari, pe care le-am depasit cu determinare, studiu intens si multa munca.

Am pornit de la selectia atenta a ingredientelor naturale de calitate, am trecut la formularea retetelor, fabricarea si testarea riguroasa a produselor.

Dupa multe incercari am obtinut o gama de cosmetice premium, fabricate la rece pentru a pastra intacte proprietatile produselor apicole pure, dermatologic testate.

In laboratorul naturii facem lucrurile cu daruire, pricepere, creativitate, dragoste pentru natura si cu convingerea ca lucrurile bune dureaza.

Avestea sunt valorile noastre, pe care vrem sa le transmitem prin produsele Apiterra.

Natura este dulce!

Certificari de calitate: