0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cocosul este fructul cocotierului ce face parte din familia arecaceae (familia palmierilor). Uleiul de cocos se bucura de popularitate in produsele cosmetice datorita proprietatilor nutritive, de hidratare, emoliente si de calmare pentru pielea iritata. Uleiul de cocos BIO presat la rece, nerafinat pastreza principiile active intacte. Este deseori folosit in tratamente pentru par dar si pentru pielea uscata, descuamata sau crapata.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cocos

Nu exista produse conform criteriilor selectate.